Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť,

Ruský analytik: Prehliadka na Červenom námestí bola paškvil nie demonštrácia vojenských možností Ruska. Video

Rusko, 11. júl 2020 (AM) – Ruský analytik V.V.Pjakin vo svojom poslednom komentári ohodnotil vonkajšiu zložku prehliadky na Červenom námestí z pozície demonštrácie vojenských možností Ruska a jeho potenciálu k rozvoju smerom k suverenite.


 

Pjakin: Z hľadiska teórie riadenia je konanie prehliadky rovnaká bojová akcia ako všetko ostatné, pretože skôr než sa armády stretnú na bojovom poli, je nutné, aby subjekt, proti ktorému je vedená agresia, na všetkých predchádzajúcich prioritách prehral a nedokázal cudziu agresiu odraziť. A to vrátane toho, aby nemohol predísť tomuto vpádu prostredníctvom konania prehliadky a demonštrácie svoje sily. Vojenské manévre tiež patria k vedeniu bojových akcií. Ak si niekto myslí, že pri vedení bojových akcií musí nevyhnutne dochádzať k nejakým ľudským stratám, tak sa hlboko mýli.

 

Ten problém je inde, v dosahovaní cieľov. Vojna je komplex opatrení zameraných na zmocnenie sa cudzích prírodných, energetických a ľudských zdrojov. A celé je to o tom, či protivníkovi umožníte, aby sa zmocnil vašich zdrojov tým, že mu ukážete svoju slabosť alebo to neurobíte. A vojenská prehliadka je jedným z najmocnejších prostriedkov, propagandistických prostriedkov, ktorý umožňuje odvracať bojové akcie na vlastnom území. Keď predvediete nepriateľovi svoju bojovú techniku, zocvičenost svojich jednotiek, tak si ešte raz rozmyslí, či sa proti vám pustí do vojny, ak máte takto silnú armádu.

 

Samozrejme, že to všetko hodnotia v komplexe, ale obyvateľstvo, obyčajní ľudia akéhokoľvek iného štátu, tie podnikané manévre nevidia. Nevidia napríklad tie bojové akcie niekde v Sýrii. Počuli síce, že tam niekde nejaké boje prebiehali úspešne, ale keď sa koná prehliadka, tak ľudia na vlastné oči vidia tú silu! A vzhľadom na to, čo tí ľudia vidia, potom svojím správaním vytvárajú také informačné pole, ktoré buď napomáha agresii proti štátu, ktorý vykonal tú prehliadku, alebo ňou nenapomáha. My sme vykonali veľkolepú prehliadku. Všetci odborníci veľmi dobre zaznamenali druhy bojovej techniky, bojovú zladenosť vojsk. Oni vidia vykonávanie rôznych manévrov. Vidí efektivitu bojových akcií v Sýrii.

 

A čo videli obyčajní ľudia? Nositeľom akého informačného obsahu budú ľudia a to aj pre svoje vlády? A ako bude obyčajný človek v Rusku podporovať, alebo kritizovať svoju vládu? Obyvatelia, obyčajní ľudia nevideli vojenskú prehliadku, tí videli opäť paškvil. Videli, ako sa akýsi nedobitý hitlerovec, ideový Vlasovec vysmieval, jednoducho vysmieval bojovým tradíciám ruskej armády. Tentoraz tam pri prechode pešej časti prehliadky bolo pár zaujímavých uhlov záberu, ale len letmých. Len letmých, ale našli sa tam. Vo všetkom ostatnom sa pokúšali predviesť beztvarý dav, akési prešľapovanie, niečo nejasného, chaos, aby nebolo vidieť nič z toho, čo znamená taká prehliadka. Ale aj keď sa tam objavilo niekoľko normálnych záberov a obrazov z pešej časti prehliadky, tak sa ten Vlasovec naopak absolútne vybláznil na mechanizovanej časti prehliadky, na prejazde bojovej techniky. Absolútne všetko, čo len bolo možné pokaziť, všetko to absolútne znemožnili.

 

A čo je zaujímavé? Je taký program, Moskva-Kremeľ-Putin, kde by mali rozprávať o Putinovej činnosti, a tam všetky tieto pokazené, dehonestujúce okamihy označili za niečo úplne dokonalého, z prenosu tej prehliadky. To znamená, že sa postarali o to, aby v tom ľudia mali čo najväčší guláš, aby im to nič neprinieslo, nič nedalo. Ale zato si ten zvrátený strýko pohral s autíčkami, natáčal od zeme. Čo znamená vojenská prehliadka v bojovej kultúre, v bojových tradíciách chápala tá dievčina, ktorej sa yyzula topánka, ale ona napriek tomu nenarušila pochodovú formáciu. A chápe to veliteľ Baltického námorníctva, ktorý ju za to odmenil.

 

Veliteľ Baltskej flotily vyznamenal praporčíčku ktorá aj keď stratila topánku počas Prehliadky víťazstva neprestala pochodovať

 

Zato režisér toho televízneho prenosu vnútorne aj všetkým navonok predviedol, že pre neho je prijateľná len jedna prehliadka, tá LGBT. Svojim pokriveným charakterom sa maximálne vynasnažil znectiť všetko, čo na tej prehliadke bolo, celú tú bojovú tradíciu. Ale zato veľmi farbisto a neprehliadnuteľne predvádzal trikolóru a to, ako trikolóra dominuje nad vlajkou víťazstva. No a kto u nás za Veľkej vlasteneckej vojny bojoval pod trikolórou? No sú veci, všetci tí vlastizradcovia. Všetci, ktorí chceli Rusko položiť Hitlerovi k nohám. Vlasovci pod ňou bojovali. A režisér sa vynasnažil ukázať, že Vlasovci vyhrali, ale to sa pletie. Áno, tá liberálna zberba je ešte silná v štátnom konaní. To práve preto tá liberálna zberba tak začala jačať kvôli tým ústavným zmenám! A začali sa tomu všemožne brániť. Oni totiž nechcú, aby Rusko bolo suverénnym, silným štátom. A práve preto doteraz ten režisér toho televízneho prenosu tak znevažuje tú prehliadku. Obyčajná statická kamera, ktorá by bola očami prihliadajúceho človeka, jedného, ​​ktorý by tam niekde stál, by ukázala krásu tej prehliadky tisíckrát viac, než ten hajzlík, čo to režíroval. Znovu opakujem, že to všetko znectil, všetko, čo sa len dalo.

 

A ešte k tej veci, ktorá sa nazýva počítačová grafika. Záber letí do hlavne tanku a zrazu sme vnútri tankovej veže. Tankové delo je určené k tomu, aby sa z neho na protivníka strieľalo! A čo bolo predvedené? “My, vaši nepriatelia, máme lepšie delá, ktoré zasiahnu tie vaše a vnútro tanku vybuchne. ” To je tá symbolická obrazová rada, ktorú tak vytvoril. A všade to bolo rovnaké, všetko to zdeformoval. Akú silu má tá liberálna zberba, keď aj v relácii, ktorá má rozprávať o Putinovi … A treba povedať, že oni vôbec nerozumejú tomu, ako Putin pracuje, pre nich sú to akési hračičky, ozdôbky a tak ďalej. Oni mimochodom Putinovi viac hádžu polená pod nohy, než aby o ňom vypovedali, pretože sami sú ideový Vlasovci, nedobití hitlerovcami, a tak vyhlásili, že ten prenos prehliadky bol jednoducho skvelý. Hoci štát sa otriasol kvôli tej ohavnosti, čo videl v televízii. Už to ani nemôžete ukázať dieťaťu: “To je vojenská prehliadka, pozri sa, aká je pekná! Pozri sa, akú máme armádu! ” Namiesto toho akási zmes, zpotvorenina, hrátky s autíčkami, s tými pozemnými kamerami. Nemôžu sa asi nabažiť, keď takto okolo nich pochodujú dievčatá. Taký je to zvrhlík. Ten režisér prehliadky, televízneho prenosu tej prehliadky predviedol, že pre neho existuje len jedna prehliadka, tá LGBT. Ale v našej armáde nepochodují pederasti ako je on.

 

Pozrite si naživo prehliadku Víťazstva z Červeného námestia v Moskve

 

A tu sa naskytá otázka: “Náš najlepší minister obrany, Sergejovi Kužugetovič, čo sa to tam na tom tvojom ministerstve obrany deje? Keď rok čo rok jeden nepodarok môže takto mariť prenos prehliadky? A čo sa to tam u teba deje na televíznom kanáli Hviezda? ” Už sme videli tú hru, kedy sa stalinizmus pokúšali nahradiť ungerismem (R. F. Ungern von Sternberg). Bolo smiešne sa pozerať na tú zúfalú snahu. Ľudia vôbec nechápu, kto bol Ungern, a aký to má vzťah ku stalinizmu. A kde to teraz skončilo? U rýdzej “vlasovštiny”. Na tom televíznom kanáli už toho zostalo len veľmi málo, čo ešte Vlasovci úplne nezajali. Nebudem hovoriť akí. Je potrebné začať robiť poriadok! “Vlasovština” si veselo kvitne na televíznom kanáli, ktorý sa má venovať vlasteneckej výchove! Armáda musí byť už zo svojej podstaty vlastenecká, má stáť za štátom a nie ho rozkladať. Je to vplyvový mechanizmus aj bez ústavných zmien, už dávno ho máme. A ten televízny kanál naopak skĺzava do “vlasovštiny”.

 

A aký poriadok panuje inde? Čo ministerstvo zahraničia? Sergej Viktorovič Lavrov je bezpochyby skvelý diplomat i minister zahraničia, ktorý toho pre Rusko robí veľa. To je nesporné. A čo sa deje? Ministerstvo zahraničia likviduje samu možnosť vplyvu Ruska a šírenie ruského sveta vo svete, likviduje ruské školy:

“Chcete sa učiť ruský jazyk, tak choďte do Ruska.” Čo to ako má znamenať? To je presne to, o čom tu hovoríme, o nutnosti tých ústavných zmien, aby bolo možné na konkrétnych ministerstvách tieto procesy ovplyvňovať. Pretože to sformované liberálne, liberalistické riadenie, nadnárodné, tí podpindosníci, likvidujú Rusko ako štát všetkými možnými spôsobmi. Či už na ministerstve obrany, ako som o tom hovoril, či na ministerstve zahraničia aj všade inde. A to sú naši najlepší ministri, tí najlepší! Sergej Kužugetovič Šojgu aj Sergej Viktorovič Lavrov sú tí najlepší! Sergej Kužugetovič Šojgu aj Sergej Viktorovič Lavrov sú tí najlepší! Takže ako to asi vyzerá na iných ministerstvách?

 

Takto to je a oni nám tvrdia: “Nehlasujte pre tie zmeny! Nerobte to! ” Netreba robiť poriadok, nepotrebujeme žiadnu štátnu ideológiu. Akúkoľvek! Len aby sme mohli sformulovať, že náš štát má tiež svoje záujmy, a že nesmie byť surovinovým príveskom Západu, – dodal Pjakin.

 

V ďalšej otázke Pjakin okomentoval aj vyvesenie vlajky LGBT na veľvyslanectve USA v Moskve počas konania Vojenskej prehliadky: 

A čo sa stalo s tými vlajkami? Nebola to len tá vlajka vyvesená na veľvyslanectve USA. Pre to veľvyslanectvo USA to však znamená tragédiu, oni to ešte nepochopili, ale symbolicky je to pre nich proste katastrofa. Treba si uvedomovať jednoduchú vec. Akékoľvek veľvyslanectvo na území iného štátu … Veľvyslanectvo cudzieho štátu má na území ktoréhokoľvek iného štátu právo vyvesovať len svoju štátnu symboliku! Nič viac! A keď veľvyslanectvo USA vyvesilo vlajku pederastov, tak to vyvoláva otázku:

“To je teraz vaša štátna vlajka?” A vyzerá to, že áno, pretože oficiálna štátna vlajka USA sa odtrhla a visela hore nohami. Keď vlajka visí obrátene, tak to znamená veľkú tragédiu, veľkú katastrofu, alebo zánik štátu. Oni vyvesili tú vlajku pederastov a štátna vlajka sa odtrhla a visela hore nohami. Ale nebol to signál k posilňovaniu, takto sa takéto signály nevysielajú. Bol to signál: “Držte sa, my stojíme za vami. My otvorene porušujeme ruský zákon, rovnako ako predtým sme nadnárodným riadením, preto Pomôžte proti tým ústavným zmenám! ” Pretože kým tie zmeny nebudú prijaté, tak v podstate nie je možné vzniesť protest cudziemu veľvyslanectva, že porušuje ruský zákon o propagande homosexuality. Oni nemali právo tú vlajku absolútne žiadne právo na to nemali, ale napriek tomu to urobili. Zavedenie štátnej ideológie a upevnenie štátnej suverenity Ruska umožní s týmito štátnymi inštitúciami hovoriť inak. Ale všetci nepriatelia Ruska sa spojili:

“Nie, my sme proti Putinovi, a preto žiadne ústavné zmeny!” Aby si tu nás v štáte Američania mohli rovnako ako predtým robiť, čo chcú. Ale stať nefunguje tak, že sa niekomu niečoho zachcelo, jedná sa o určitú právnu vyváženosť zákonov, dohôd a tak ďalej. Je toho veľmi veľa, – uzavrel Pjakin.

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov