Robert F. Kennedy, Jr.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Robert F. Kennedy Jr.: Hitler mohol ukazovať na Židov a hovoriť, že sa ich musíme báť, my na to dnes máme strach z pandémií

USA, 6. november 2020 (AM) – Keď sa Hermanna Göringa žalobca počas Norimberského procesu opýtal: Ako ste Nemcov donútili k poslušnosti, dostala sa mu táto odpoveď:
– Nejde o Nemecko. Toto funguje v každej krajine, bez ohľadu na to, či je to vo fašistickej alebo v komunistickej krajine, v monarchii alebo v demokracii. To, čo vládcovia musia urobiť, je povedať ľuďom niečo, čoho sa musia báť. Ukázať prstom na zdroj ich strachu a tak môžete ľudí prinútiť urobiť čokoľvek, čo chcete. Môžete ich prinútiť aby ako ovce šli na porážku. Môžete ich prinútiť k poslušnosti.


 

 

Počas rovnako veľkej hospodárskej krízy sme v USA mali veľké šťastie, že sme mali vodcu Franklina Roosevelta. Ten povedal:

„To jediné, čoho sa musíme báť, je samotný strach.“ On chápal, že strach nás zaženie do totality.

 

Hitler mohol ukazovať na Židov a hovoriť, že sú veľkou hrozbou, že sa ich musíme báť, a že všetci ostatní musia počúvať, aby sme ich zdolali. Ostatné krajiny sa báli boľševikov. V USA demagógovia poukazovali na Mexičanov alebo na snedých ľudí a hovorili, že sa ich musíme báť. Alebo teroristov.

 

Toto všetko robili na ten účel, aby sme sa dobrovoľne vzdali svojich práv, svojich občianskych práv, a ako ovce šli na porážku. No a teraz majú zdroj strachu, ktorý je tou najviac všadeprítomnou a všetko zahrňujúcou mocou, akú kedy mali. Je ňou strach z pandémií. Vlády milujú pandémie rovnako ako vojny. Pretože im poskytujú moc, poskytujú im kontrolu a dávajú im možnosť vynucovať si od ľudí poslušnosť.

 

Momentálne im odovzdávame moc, aby ovládali každý kúsok nášho života 24 hodín denne… budú vedieť kde sa nachádzame, budú vedieť ako míňame peniaze, budú mať prístup k naším deťom a budú mať právo vnútiť nám nechcené lekárske zásahy.

 

Nacisti to robili v koncentračných táboroch počas 2. sv. vojny… testovali vakcíny na cigánoch a Židoch. Svet bol po vojne taký zhrozený, že sme podpísali Norimberskú chartu. Pri podpise sme všetci prisahali:

“Nikdy nebudeme znova ľuďom vnucovať nechcené lekárske zásahy bez informovaného súhlasu.”

 

Lenže zrazu všetko to presvedčenie v priebehu dvoch rokov zrazu zmizlo. Ľudia chodia v rúškach bez toho, aby im to veda vysvetlila. Robia to, čo sa im hovorí. Vládne agentúry sú tvorcami poslušnosti. Nie je to demokratické, nie je to výsledok demokracie. Je to výsledok farmaceuticky motivovanej bio bezpečnostnej agendy, ktorá zotročí celú ľudskú rasu a vrhne nás do antiutopickej nočnej „mory“, kde apokalyptické sily nevedomosti a chamtivosti budú riadiť naše životy a ničiť naše deti a ničiť všetky sny a dôstojnosť, ktorú chceme odovzdať svojím deťom.

Robert F. Kennedy, Jr.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov