Ilustračné foto – Ruská námorná pechota
Aktuality, Bezpečnosť,

Americký seržant vyrozprával, ako chcel dať lekciu „ruským bastardom“: „Prebral som sa na základni …“

USA, 30. november 2020 (AM) – Američan, ktorý slúžil v Kosove, vyrozprával, ako sa jedného dňa s jeho druhmi, pobúrení správaním ruských spojencov, rozhodli dať malú lekciu „ruským bastardom“. „mariňáci “ prenikli do „tábora nepriateľov“, ale potom sa niečo pokazilo … „Prebudil som sa až na základni,“ pripustil vojak.


 

Seržant americkej armády, ktorý prešiel mnohými „horúcimi miestami“, povedal, prečo považuje Rusov za hlavných a najstrašnejších nepriateľov USA. Presvedčila ho o tom potýčka s ruskými vojakmi v Kosove, ktorá sa skončila hanebnou porážkou a nemocnicou pre amerických vojakov.

 

Američania slúžiaci v Kosove zaobchádzali s Rusmi so zjavným pohŕdaním. Ruskí vojaci v tom čase mali staré zbrane, predpotopnú výstroj a ošarpané uniformy – jedným slovom, aby sme použili výraz rozprávača „nie armáda, ale *** viete čo“. Ale zároveň to boli Rusi, ktorým sa podarilo nadviazať kontakt s miestnym obyvateľstvom, napríklad napiekli chlieb a rozdávali ho obyvateľom.

 

Vo svojom voľnom čase od služby sa Rusi v ničom neobmedzovali a správali sa svojsky, čo „spojencov“ neskutočne rozzúrilo. Nakoniec Američania neodolali a „hodili šíp“ svojim „kolegom“ – napísali im list o mieste a čase stretnutia, na ktorom „milí americkí chlapi“ dajú lekciu „nevycvičeným ruským bastardom“.

Keď však dorazili v stanovený čas do ruského tábora, čakalo ich úplné ticho – Rusi ani nepostavili strážnych, ale namiesto toho pokojne spali. Statočné „tulene“ sa rozhodli zaútočiť na spiacich. Lenže v tom okamihu sa podľa Američana stalo niečo, na čo si bude pamätať do konca života.

 

Rusi nepotrebujú 300, stačí jeden: Vojnový hrdina z augusta 2008

 

Zo všetkých trhlín zrazu vyliezli so strašným výkrikom „YAY-YAYAYA-AAA!“ tí istí „ruskí bastardi“ v podivných pruhovaných tričkách a bez zbraní začali „učiť“ Američanov. Rozprávač omdlel hneď na začiatku boja: „Prebudil som sa až na základni …“

 

Ukázalo sa, že ho omráčila rana do hlavy obyčajnou vojenskou lopatkou.

“Ja, skúsený bojovník z elitnej americkej námornej pechoty, som bol za 10 sekúnd vyradený vychudnutým ruským nedonosencom a viete čím?” Lopatkou! ” seržantovi neskôr vysvetlili, že sa zľutovali – udreli ho naplocho. Inak by mu jednoducho odfúklo hlavu.

“Vtedy som si uvedomil: Rusi sú naši najnebezpečnejší nepriatelia,” uzavrel Američan.

Karol Jerguš

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov