.
Aktuality, Bezpečnosť,

Rusko pripravuje na Kube prekvapenie pre USA

Kuba, 13.December 2020 (AM) – Objavenie sa ruskej vojenskej základne na Kube umožní zlikvidovať loďstvo USA za 12 minút.


 

Po informáciách o tom, že k roku 2030 môže byť na Kube vybudovaná veľká ruská vojenská námorná základňa, špecialisti vyslovili predpoklad o tom, že hlavným cieľom jej vytvorenia je presun sem niekoľkých stovák rakiet „Cirkon“. V súvislosti s ich dosahom, čo je 2000 km, všetky veliteľské centrá USA môžu byť zlikvidované len za 12 minút.

 

Ruská flotila sa bude postupne vracať na Kubu, zatiaľ bez rakiet

 

„Rozmiestnenie strategických síl na území Kuby nemá žiadny iný zmysel, pretože USA môžu udrieť na im známe koordináty. Avšak s plavidlami Vojenského námorníctva RF to bude omnoho zložitejšie, prepadnúť tieto rakety prostriedkami PVO/PRO, ktoré majú Spojené štáty k dispozícii, to v podstate nebude možné. Pri takejto ochote do 10 minút nezostane z Washingtonu nič,“ tvrdí špecialista.

Vladimír Mikunda podľa t.stopnews.online

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov