NPL30
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Extra silné svietidlo na krátku aj dlhú zbraň

Podvesové svietidlo Nitecore NPL30 je štandardnou voľbou pre svietidlo montované na lištu Picatinny. Jeho 4 LED diódy CREE XP-G3 vytvárajú svietivosť až 1 200 lumenov s dosahom 113 metrov v akomkoľvek prostredí so slabým osvetlením, vo vnútri alebo vonku. Jeho obojručné dvojité koncové tlačidlá vám umožňujú ľahký prístup k svetlu vrátane funkcie stroboskopu.


 

 

Napájanie zaisťuje 2 x CR123A s dobou použitia až 1 hod 45 min. NPL30 má možnosť voľby medzi silným svetlom ako momentovým, tak konštantným a jedným špeciálnym módom tj . stroboskop pre lepšiu oslnenie útočníka. Stroboskop sa aktivuje 3 x stlačením tlačidla ovládania svietidla za sebou.

 

 

Svietidlo je možné ovládať ako silnou, tak aj slabou rukou za pomoci tlačidiel, ktoré sa nachádzajú pred lúčikom zbrane. NPL30 je možné ľahko nasadiť na väčšinu zbraní opatrených Picatinny railom za pomoci upevňovacej skrutky. Predná šošovka je obojstranne potiahnutá vrstvou proti poškriabaniu, stupeň krytia IP66 a nárazuvzdornosť je testovaná z výšky 1 metra. Telo je vyrobené z leteckého hliníka s čiernym eloxom HAIII military.

 

Českí vojaci porovnali streľbu nových pušiek CZ BREN 2 PPS a SVD DRAGUNOV. Video

 

Technické parametre:
Svetelný tok: 1 200 lúmenov
LED diody: 4 x CREE XP-G3
Intenzita svetla: 3300 cd
Dosvit (Max): 113m
Dĺžka (hodiny): 1 hod. 45 min.
Špeciálny režim: Stroboskop
Napájanie: 2 x CR123A (v balení)
Umiestnenie prepínača: Dvojitý na zadnom kryte
Vodotesnosť: IP66
Materiál: eloxovaný hliník
Hmotnosť produktu: 97 g
Rozmery produktu: 81,47 x 37 x 35,6 mm

Svietidlo si môžete objednať TU

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov