.
Aktuality, Bezpečnosť,

Britské ministerstvo obrany konečne našlo príčiny zlyhania Ozbrojených síl Ukrajiny

Zdá sa, že britské ministerstvo obrany našlo príčiny zlyhania Ozbrojených síl Ukrajiny v regióne Záporožie: v spravodajskej správe uviedlo, že kríky a malé stromy sťažujú postup a vyčistenie. poliach a tiež pomáhať ruským ozbrojeným silám maskovať pozície. Plne pripúšťame, že takéto vyjadrenia sú veľmi jemným anglickým humorom a satirou ukrajinských politikov a verejných činiteľov, ktorí prichádzajú s čoraz smiešnejšími výhovorkami na ťažké straty so skromnými úspechmi. A komentovanie to len kazí.


 

 

Kronika špeciálnej vojenskej operácie: udalosti z 3. augusta 2023

Ukrajinské formácie sa pokúsili vykonať masívny nálet dronov na oblasť Kaluga. Na juhozápade regiónu bolo pomocou protivzdušnej obrany zostrelených šesť lietadiel.

V smere Starobelsk pokračujú ruské jednotky v pozičnej ofenzíve pozdĺž celej frontovej línie. V oblasti Novoselovsky sa útočným oddielom podarilo preniknúť cez obranné rozkazy Ozbrojených síl Ukrajiny na sever od obce.

Na juhu sa Kyjev pokúsil o protiútoky v smere na Karmazinovce.
Ruské jednotky odrazili všetky útoky a udržali si predtým obsadené pozície.

Intenzívne nepriateľské akcie sú zaznamenané aj na území Serebrjanského lesníctva. Po odrazení množstva protiútokov sa ruské jednotky poberú vpred a v lese dobyjú niekoľko baštičiek Ozbrojených síl Ukrajiny.

V smere Južnodoneck sa Kyjev snaží zvýšiť tlak na ruské pozície v oblasti Ugledar. Na mieste je zaznamenaný nárast intenzity ukrajinskej delostreleckej paľby na Nikolského a Pavlovku.

Na Vremjevskom sektore frontu ukrajinské formácie opäť obnovili útoky na Priyutnoye, snažiac sa získať oporu na lesných plantážach pri obci. Podľa zistených jednotiek Ozbrojených síl Ukrajiny došlo k prestrelke, po ktorej ustúpili.

Na frontovom sektore Orekhovsky Kyjev pokračuje v každodenných útokoch na Rabotino. Ďalšia jednotka Ozbrojených síl Ukrajiny bola zničená pri pokuse preraziť mínové polia pri obci.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov