V strede sú pápež František a Lynn Forester de Rothschild
Aktuality, História,

A. Fursov: Vatikán a Rothschildovci vytvárajú nové svetové náboženstvo

Pápež podporuje všetky ultraglobalizačné iniciatívy. Hovorí o povinnom očkovaní proti COVID. V novembri 2020 František povedal nasledovné:


“teraz musí každý pred vstupom do rajskej brány dostať vakcínu COVID, alebo radšej dve, jednu pre seba a jednu pre svojich zosnulých príbuzných, aby ich Boh mohol vyslobodiť z očistca” – hovorí predslov A. Koltypina.

 

Ide o vynikajúci doplnok k videu ŠTÁT ZRUŠENÝ PÁPEŽSKÝM DEKRÉTOM Motu proprio  a k mnohým ďalším materiálom zverejneným na stránke, ktoré hovoria o plánoch globalistov (Deep State) vybudovať jednotný svetový štát s novým svetovým poriadkom, ktorý bude predstavovať vonkajšiu podobu komunistickej spoločnosti, ale v skutočnosti je jej úplným opakom. Hranice štátov, vlády a peniaze budú zrušené. Každému preživšiemu (po 5 až 10-násobnom znížení počtu obyvateľov) bude implantovaný čip, pomocou ktorého bude môcť “predávať a kupovať”. Doteraz mi nebolo jasné, ako si Vatikán a Deep State podmania obrovskú armádu moslimov, hinduistov, budhistov… Tento článok poskytuje odpoveď.

 

“Opakovane som na sociálnych sieťach a v článkoch zverejňoval materiály o tom, že jedným z hlavných aktérov utajovania poznatkov, prekrúcania histórie a politiky genocídy potomkov Slovanov (a v poslednom čase aj ostatného obyvateľstva) je Vatikán a jezuitský rád. V nedávno publikovanom článku Vladimíra Pavlenku – Deep State: ciele a aktéri sa tvrdí, že Vatikán riadi aj všetky financie sveta. Preto sa jeho vedúca úloha v Deep State alebo Tajnej svetovej vláde (Svetovej vláde temna, ako ju nazývali mahátmi), ktorá riadi všetky krajiny a prezidentov sveta, zdá byť viac než zrejmá.

 

Niekoľkokrát som tiež napísal, že Deep State v súčasnosti realizuje plán na vytvorenie jedného svetového štátu, v ktorom bude zavedený nový svetový poriadok. Tento poriadok bude veľmi podobný komunistickej ideológii K. Marxa a F. Engelsa, len s “niektorými” rozdielmi – totálne očkovanie, čipovanie, digitalizácia a iné spôsoby vytvorenia prudko zredukovanej početnej armády spokojných a šťastných otrokov a malej skupiny dobrých kráľov či bohov, ktorí budú vlastniť všetko svetové bohatstvo a určovať svetovú politiku. Na čele nového nadštátneho útvaru bude Antikrist a jeho hlavnými ideológmi budú zrejme jezuiti z Vatikánu.”

 

Rozpráva Andrej Fursov: “Pápež František bol zapletený do škandálov a sprenevery v súvislosti s kardinálom Angelom Becciom. Ten je zapletený do neúčelového míňania, do sprenevery finančných prostriedkov, do kúpy luxusného sídla v Londýne a čiastočne aj do sponzorovania filmu Rocketman o živote slávneho homosexuála Eltona Johna. Mimochodom, otec je voči homosexualite viac než tolerantný. Chcem povedať, že tento pápež je naozaj absolútny globalista.”

 

 

Okrem samotného pápeža sú v jeho okolí určite aj ďalší zaujímaví ľudia

Ďalšou postavou je kardinál Peter Tarkson. Narodil sa v roku 1948. Čierny kardinál z Ghany. František ho vymenoval za vedúceho Úradu na podporu integrálneho ľudského rozvoja. Opäť holistický ľudský rozvoj – životné prostredie, ekológia, chudoba, ekonomika. Tarkson nie je jezuita, ale je s nimi v aktívnom kontakte, napríklad v roku 2019 na zhromaždení o jezuitských mučeníkoch v boji za ekológiu a sociálnu spravodlivosť sedel v predsedníctve po ľavici jezuitského generála Artura Sosu.

 

Je spojenie medzi Vatikánom a Rothschildovcami novým fenoménom alebo toto spojenectvo siaha do dávnej minulosti?

Jedným z odtajnených titulov Rothschildovcov je stráženie vatikánskej pokladnice. Tieto kontakty medzi Rothschildovcami a pápežmi, táto vec nie je náhodná, pretože kedysi, keď Briti začali vytvárať protinemecké spojenectvo medzi Ruskom a Francúzskom, Francúzov bolo treba presviedčať, aby do tohto spojenectva išli, oni nechceli, a potom sa tejto veci ujal pápež Lev XIII. Rothschildovcom vďačil za veľa a tí ho požiadali, aby naliehal na francúzske vedenie, aby išlo do spojenectva s Ruskom. V roku 1891 sa tejto veci ujal a v rokoch 1892 – 1893 bolo uzavreté rusko-francúzske spojenectvo, ktoré bolo namierené proti Nemecku. Bol to prvý krok k vytvoreniu Antanty. Tieto väzby medzi Rothschildovcami a Vatikánom teda siahajú veľmi ďaleko.

 

Aké sú ciele tejto aliancie v súčasnosti?

Ciele tejto aliancie, Vatikánu a Rothschildovcov, sú dnes oveľa ambicióznejšie ako kedysi. Hovoríme o vytvorení svetovej mocnosti pod záštitou jedného svetového náboženstva na čele s pápežom. Mám úplný dojem, že pod rúškom ekumenizmu sa vytvára nejaké nové náboženstvo, ktoré bude mať katolícky vzhľad, ale bude to úplne iná forma náboženstva, oveľa primitívnejšia, ktorá bude orientovaná na primitívnejšie ľudstvo.

 

 

Aký je časový plán týchto plánov?

Súhlasím s tými, ktorí sa domnievajú, že veľmi dôležité rozhodnutia sa pravdepodobne prijmú v roku 2025, počas osláv 1 700. výročia prvého ekumenického koncilu, čo je veľmi vhodná príležitosť na významné zmeny v Cirkvi. Podľa viacerých indícií je cieľom ideologicko-finančnej aliancie medzi Vatikánom a Rothschildovcami vytvoriť svetovú moc pod záštitou jedného náboženstva. Dnes spojenectvo s Rothschildovcami (a prostredníctvom nich aj s najväčšími finančnými korporáciami) zo strany Vatikánu zabezpečuje pápež František a kardinál P. Tarkson, spomínaný rodák z Ghany.

Alexander Koltypin

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov