.
Aktuality, Bezpečnosť,

Sergej Pereslegin: Navaľného zabila britská tajná služba

Človeku sa môže krvná zrazenina vytvoriť kedykoľvek, ale veľmi zvláštny okamih si zrazenina vybrala na svoje odtrhnutie – tvrdí ruský analytik Sergej Pereslegin.


 

1. Navaľného manželka je na medzinárodnej bezpečnostnej konferencii v Mníchove.

2. Zelenskyj je na tej istej konferencii v Mníchove.

3. Ukrajina utrpela nepríjemnú a ťažkú porážku v Avdejevke a je v určitom zmätku.

4. Putinov rozhovor s Tuckerom Carlsonom bol mimoriadne úspešný, mal obrovský mediálny ohlas a ukázal, že situácia v Rusku je trochu iná, ako zvyknú ukazovať západné médiá.

 

 

Za týchto okolností Navaľnyj náhle zomiera a z jeho smrti je okamžite obvinený Putin. Vyvstáva otázka? Pôsobí Putin dojmom, že je idiot alebo šialenec? A aký význam má pre neho Navaľného smrť práve v tejto chvíli? Na Navaľného už všetci zabudli. Pokusy zorganizovať v Rusku demonštráciu na túto tému sa skončili zatknutím piatich ľudí. Môžeme konštatovať, že na demonštrácii bolo päť ľudí. Vidíme však, že k symbolizácii jeho smrti došlo veľmi rýchlo. Ešte jedna otázka? Ukážte aspoň minimálny prínos tejto smrti pre Putina.

 

Nie je tu ani morálna satisfakcia, pretože mohol byť zabitý skôr, keby bola taká túžba. Tento symbol má teraz pre Spojené kráľovstvo a celé NATO mimoriadny význam. A skutočnosť, že sa to okamžite rozohnilo vo všetkých západných médiách, vo vyhláseniach všetkých západných lídrov vrátane prezidenta Bidena, ma núti predpokladať, že sa o tejto smrti dozvedeli o čosi skôr, ako sa stala. Pozrite sa, kto z toho profituje. Táto situácia prospieva Ukrajine, Spojenému kráľovstvu, USA, Európe, ale modus operandi udalostí je skôr anglický.

 

 

Preto s 80 % pravdepodobnosťou ide o vraždu, a ak áno, s 90 % pravdepodobnosťou je táto vražda dielom britskej spravodajskej služby. Ale nebude možné to dokázať, pretože britská rozviedka zvyčajne nezanecháva žiadne stopy. Samotná táto vražda, práve v tejto chvíli, okamžitá reakcia celého Západu nám hovorí, že sa podieľali na Navaľného smrti. Hovorí nám to, že ide o politickú vraždu, že ju spáchali Briti, a tiež, že sa naučili normálne operatívne plánovanie takýchto akcií. Ak to bolo plánované, malo sa to urobiť dva alebo tri dni po Mníchovskej konferencii, po páde Avdejevky, zostalo z neho už len urobiť symbol. Nepriateľ kedysi dokázal takéto akcie robiť krásne, ale teraz začal robiť chyby. Asi máme pravdu, že svet ovládajú elity, ktoré sa v podmienkach fázovej krízy naučili správne zorganizovať aj politickú vraždu. Je veľmi zaujímavé sledovať, ako sa mediálny šum z atentátu na Navaľného snaží prehlušiť stratu Avdejevky. Už je veľmi ťažké vykresliť Putina ako idiota, ktorý dokáže robiť len jednosmerné ťahy, dokonca aj na Západe…

Sergej Pereslegin

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov