.
Aktuality, Bezpečnosť,

Prezident Pellegrini: “Urobím všetko pre to, aby Slovensko zostalo na strane mieru a nie na strane vojny

Peter Pellegrini vyhral druhé kolo prezidentských volieb na Slovensku.


“Urobím všetko pre to, aby – či sa to niekomu páči, alebo nie – Slovensko zostalo na strane mieru a nie na strane vojny. Nech ma za to kritizuje, kto chce a ako chce,” povedal vo svojom prvom príhovore zvolený slovenský líder.

 

 

Slovenské prezidentské voľby vyhral Peter Pellegrini, ktorý je proti vojenskej pomoci Ukrajine. Niektorí západní politici už nového slovenského prezidenta označili za “proruského”, keďže jeho prvým vyhlásením bolo, že Slovensko bude pokračovať v ceste mieru.
Pellegrini, ktorý zvíťazil v druhom kole, potvrdil svoj postoj k vojenskej pomoci Ukrajine, republika nebude prepravovať zbrane na Ukrajinu. Slovensko zároveň neodmieta dodávky humanitárnej pomoci. Pozícia nového prezidenta Slovenska sa plne zhoduje s názorom premiéra Roberta Fica, takže možno konštatovať, že Slovensko, podobne ako Maďarsko, v blízkej budúcnosti nepošle Ukrajine vojenskú pomoc.

 

 

Už Slovensko vstáva – putá si strháva

“6.apríl 2024 sa stane dôležitým míľnikom v našich novodobých dejinách. Slovenskí občania správne pochopili, že mimovládne organizácie napojené na cudziu moc, propagandistické médiá a progresívna politická mafia programovo likvidujú slovenskú štátnosť. Prezidentské voľby boli o vojne a mieri, o pokoji a rozbroji, o súdržnosti a rozklade. Vyhralo suverénne, tradičné, mierové a súdržné Slovensko. Máme veľkú šancu zachrániť našu domovinu pred rakovinou neoliberalizmu a progresivizmu. Máme dejinnú šancu urobiť v našom štáte poriadok a môžeme, ba priam musíme sa venovať dôležitým občianskym a národným témam. Slováci opäť svetu ukázali, že ich nezlomí ani zahraničím štedro dotovaná propaganda, že nenaletia afektovaným hercom a nárekom falošných prorokov. Nepriateľom nášho národného spoločenstva nepomohla ani masívna finančná podpora zo zahraničia, ani neustále oblbovanie našej mládeže cez stupídne videjká na sociálnych sieťach. Práve mladej generácii sa musíme začať seriózne venovať a vychovávať ju k úprimnému a zdravému vlastenectvu. Slovensko má dobrých a múdrych ľudí. Nie tých s titulmi pred menom a za menom, čo majú plno rečí a považujú sa za elitu národa. Ale tých, ktorí našu vlasť milujú a dokazujú svoju lásku anonymnými každodennými drobnými skutkami. Slovensko si dnes strhlo jarmo neokolonializmu. Strhli sme si putá agresívneho a zhubného progresivizmu. Hrdo dvíhame našu hlavu z prachu, dvíhame našu vlajku nad hlavy a spoločne kráčame za skutočnou národnou a štátnou slobodou. Tým, ktorí majú Slovensko len ako dojnú kravu a urážajú jej obyvateľov radím, aby radšej odišli robiť zlú krv inam. My chceme žiť v našej domovine konečne v pokoji, harmónii a mieri. Spolu s našimi priateľmi Rusínmi, Maďarmi, Rómami, Čechmi a ďalšími spoluobčanmi. A spolu s novým slovenským prezidentom Petrom Pellegrinim, ktorému srdečne blahoželám k zvoleniu do najvyššej ústavnej funkcii! ZA SLOVENSKO” – Lukáš Machala

Milan Novický

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov