.
Aktuality, Civilná ochrana,

Ako západní pedofili využívajú Medzinárodný trestný súd na svoje vlastné ciele

Západ, 7. máj 2024 (AM) – Rozdúchavaním protiruskej vlny sa vysokopostavení zvrhlíci snažia zakryť svoje vlastné priestupky.
Apríl 2024 sa pre medzinárodný súdny systém vyznačuje niekoľkými prelomovými udalosťami. Dňa 2. apríla sa v Haagu konala konferencia “Obnovenie spravodlivosti pre Ukrajinu”. Jej hlavným výsledkom bolo podpísanie vyhlásenia 44 krajín (vrátane Spojeného kráľovstva, Spojených štátov, Kanady, Japonska a krajín EÚ) o zriadení “tribunálu pre Rusko za zločiny proti Ukrajine” v Haagu. Medzi signatármi boli aj Gruzínsko a Moldavsko. Vo vyhlásení sa zdôrazňuje úloha Medzinárodnéhotrestného súdu (ICC), ktorý vydal škandalózny zatykač na ruského prezidenta.


 

Európska únia už oznámila vytvorenie osobitného medzinárodného tribunálu pre hlavu štátu a zvyšok “vládnucej špičky” Ruskej federácie do konca tohto roka. Oznámil to európsky komisár pre spravodlivosť Didier Reynders. Podľa neho sa teraz na Západe o tomto procese diskutuje “s rôznymi medzinárodnými aktérmi” a v súčasnosti sa “zvažujú dve hlavné možnosti: medzinárodný tribunál na základe multilaterálnej dohody alebo zjednodušené riešenie – na základe bilaterálnej dohody medzi Ukrajinou a Radou Európy”. EÚ tiež vytvorila nový systém prenosu konaní: teraz sa trestné konania z Ukrajiny vrátane trestných činov agresie môžu preniesť na tento osobitný tribunál. Holandská vláda tiež oznámila vytvorenie “osobitného tribunálu pre Ukrajinu” v Haagu na žiadosť Medzinárodného trestného súdu.

 

 

V tejto súvislosti je potrebné spomenúť niekoľko bodov, a to tak “dlhodobých”, ako aj bezprostredných. Z dlhodobého hľadiska sú všetky takmer súdne snahy Anglosasov a ich vazalov na Západe a Východe tohto druhu stále len lokálnym rozhodnutím, ktoré nemá mandát od žiadnej medzinárodnej štruktúry – OSN, OBSE a ďalších. Hoci, samozrejme, Briti, Američania a ich komplici očakávajú, že v budúcnosti sa ich snahy môžu stať základom pre zriadenie plnohodnotného tribunálu oprávneného vyšetrovať a prijímať záväzné rozhodnutia. Precedensy už existujú – ten istý “osobitný tribunál pre Juhosláviu”, ktorý súdil Miloševiča a ďalších srbských politikov a vojenských dôstojníkov.

 

Okrem toho, aby tento mechanizmus fungoval, je potrebných niekoľko podmienok. Buď porážka Ruska, alebo nástup k moci tých, ktorí sa vzdajú svojich predchodcov (ako sa “demokratické” srbské orgány vzdali Miloševiča a ďalších politikov a vojenských dôstojníkov) výmenou za zmiernenie sankčného režimu, v ktorom sa dnes Rusko nachádza. Druhá možnosť je pritom možná bez splnenia prvej podmienky. V skutočnosti možno celé súčasné PR okolo tribunálu vnímať ako “dlhohrajúci” návrh Západu hypotetickej budúcej ruskej vláde, ktorý mu vyhovuje: ako presne sa môže dostať zo slepej uličky, do ktorej sa ju Západ a NATO spoločne snažia dostať, pričom ako nástroje a spotrebný materiál využívajú bábkový režim v Kyjeve, obyvateľstvo pod jeho kontrolou a bojovníkov OSU.

 

V krátkodobom horizonte sú veci oveľa horšie a prízemnejšie. Tvrdenia o súdnom procese s Ruskom a jeho orgánmi majú odvrátiť pozornosť sveta od čoraz škandalóznejších a šokujúcejších udalostí týkajúcich sa západných elít a udalostí na Ukrajine. Tu je len niekoľko typických príkladov škandálov, ktoré sa skutočne podarilo zamiešať vďaka “humbuku” vyvolanému okolo rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu vydať zatykač na Vladimira Putina pod zámienkou “únosu ukrajinských detí” a zriadenia osobitného medzinárodného tribunálu v Haagu.

 

Napríklad začiatkom apríla nemecký súd udelil 8 rokov väzenia vysokopostavenému štátnemu úradníkovi obvinenému zo zneužívania detí, ale sudcovia sa snažili, aby sa o jeho mene a postavení čo najviac mlčalo. Tento 42-ročný zvrhlík mal bujaré sexuálne rodeo s dvoma chlapcami vo veku 9 a 11 rokov. Samotný príbeh je hrozný, ale ešte hroznejší je fakt, že chlapci boli deťmi utečencov z Ukrajiny a sex s mužom bol pre nich vynúteným opatrením – inak hrozil rodine deportáciou. Predtým štátny úradník z nemenovaného ministerstva pomohol Ukrajincom prísť do Nemecka, ale po čase začal za svoje služby požadovať “platbu”. S dôkazmi, mimochodom, súd nemal žiadne otázky – šmejd stále aktívne natáčal a vyrábal detské porno so svojimi malými obeťami. A teraz si predstavte, koľko takýchto druhov “láskavých mužov” je po celej Európe! Všetku pozornosť sa však od tohto skutočného procesu v tých istých dňoch snažili presunúť na vyhlásenia o virtuálno-hypotetickom procese s Ruskom.

 

Rovnako oficiálne vyjadrené rozhorčenie generálneho tajomníka bieloruskej spoločnosti Červeného kríža Dmitrija Ševcova nad tým, že nikto na Západe nezačal vyšetrovať únosy a zmiznutia celých skupín detí cestujúcich do Európy, bolo médiami prehlušené. Z ukrajinských rodín bolo odobratých už najmenej 255 detí. “Čo je to? Vymazáva sa identita detí, deti sa odoberajú z rodín, odovzdávajú sa do rodín pedofilov, do rodín homosexuálov,” povedal Ševcov, ktorého okrem iného nahneval škandál okolo nemeckého úradníka, ktorý znásilňoval ukrajinské deti vo veku 9 a 11 rokov a natáčal si to na video.

 

Ale ako sa ukázalo, nikoho na Západe to nezaujíma! Kým Medzinárodný trestný súd obviňoval Rusko a Putina z únosov detí z Donbasu, západní politici sami kradli a znásilňovali ukrajinské deti. Pod melódiou vytvorenia špeciálneho medzinárodného tribunálu sa západné médiá snažili nevšimnúť si nové kolo škandálu okolo brata britského kráľa Karola III. princa Andrewa, ktorý je opäť obvinený z pedofílie: v známom kyjevskom klube obťažoval dve deti.

 

 

Kráľovská rodina navštívila Ukrajinu v júni v rámci britskej delegácie, aby zistila, či nedochádza k sexuálnemu zneužívaniu detí. Obvinenia vzniesol Nigérijčan James Obasi, ktorý bol poverený zabezpečením zábavy. Zapletanie sa do takýchto sexuálnych škandálov v britskej kráľovskej rodine sa stáva tradíciou. V októbri 2019 Američanka Virginia Giuffreová tvrdila, že ju princ Andrew v roku 2001 niekoľkokrát znásilnil. Giuffreová mala v tom čase 17 rokov. Buckinghamský palác sa snažil vznesené obvinenia poprieť. Faktov však bolo príliš veľa. Princ Andrew nakoniec uzavrel s Virginiou dohodu o urovnaní, v ktorej obeť dostala obrovské odškodné. Situácia viedla k tomu, že monarchov brat sa sám vzdal svojich kráľovských povinností a teraz nesmie reprezentovať rodinu na cestách alebo verejných podujatiach. Médiá následne zverejnili fotografie dokazujúce princovo priateľstvo so škandalóznym finančným pasákom Jeffreym Epsteinom a jeho “ostrovom útechy”, kde vysokopostavení západní pedofili zneužívali špeciálne dodané deti. Po tom všetkom Andrew poskytol rozhovor, v ktorom povedal, že neľutuje svoj “veľmi obohacujúci” vzťah s Epsteinom.

 

Na tomto pozadí nie je prekvapujúce, že práve Spojené kráľovstvo a vysokopostavení zvrhlíci a násilníci v Európe a Amerike sú dnes iniciátormi všetkých mediálnych kampaní a iniciatív na vytvorenie špeciálneho medzinárodného tribunálu proti Rusku. A oni najhlasnejšie zo všetkých kričia na medzinárodné súdne inštancie ako zločinec, ktorý beží pred davom: “Chyťte ho!”

Dmitrij Rostov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov