.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Ruskí motorkári udržiavajú poriadok v Brighton Beach v New Yorku. Video

USA, 8. jún 2020 (AM) – V New Yorku skupina rusky hovoriacich motorkárov hliadkuje po uliciach Brighton Beach uprostred masových protestov a nepokojov, ktoré vypukli po smrti Georga Floyda v rukách policajta v Minneapolise.


 

 

Šéf motocyklového klubu Bratva MC Konstantin Kotova uviedol, že v New Yorku boli nepokoje, veľa obchodov na Manhattane bolo vyplienených a mnoho budov bolo poškodených. Kotov poznamenal, že na Brighton Beach nedošlo k takémuto „konaniu chuligánov“.

 

.

 

 

Дамы и господа.Следующее видео, наше обращение к вам…Это "реальные" люди, которые сидят ночью на улице.Мы ваши соседи, объединились с общей целью защитить наше сообщество.Мы все против "Хайпа", Политических Целей и каких либо финансовых целей.Некоторые личности… пытаются использовать эту ситуацию для своих целей… политических или финансовых…Пожалуйста распространите, это видео… Чтоб вы знали, есть личности которых хотят использовать публику, и продвинуть себя!Спасибо!

Uverejnil používateľ Bratva MC Sobota 6. júna 2020

 

“Motorkári sú zjednotení v jednotke, ktorá udržuje poriadok. Pomáhame udržiavať poriadok v meste. Polícia prijíma naše úsilie, podporuje nás a ďakuje nám za pomoc, povedal.”

 

.

 

Zaujímavé je, že motorkári podľa Kotovových slov nie sú vyzbrojení strelnými zbraňami. Jeho skupina hliadkuje každú noc až do rána.

 

Rusi so zbraňami v rukách ochránili svoju reštauráciu v americkom San Diegu pred agresívnymi demonštrantmi. Video

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov