Foto: SITA/Branislav Bibel
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Peter Švec: Spájame srdcia, duše, mozgy, mobilizujeme armádu záchrancov vlasti

Slovensko, 28. január 2021 (AM) – Spájať strany je nemožné. Na žiadosť záujemcov vyjadrím stručne o čo ide. Oligarchické strany a nestrany s bábkami, nepolitikmi, je možné poraziť iba nelineárnym spôsobom. Mediálny monopol a totalitná cenzúra sa dajú obísť zosieťovaním vlasteneckých, antiliberálnych sŕdc, duší a mozgov, spojením jednotlivcov. Silnú sociálnu dimenziu posilňujeme o národno-štátnu dimenziu tiež o tradicionalistickú hodnotovú dimenziu. Inštitút už spája ľudí bez ohľadu na stranícku príslušnosť z viacerých strán aj bez angažovanosti. Už v ňom pôsobia príslušníci ozbrojených zborov (neporušujú prísahu), kňazi, aj štátni zamestnanci.


 

Kritériá sú veľmi jednoduché. Prvým je stotožnenie sa s filozofiou suverenizmu, tiež akceptovanie minimalistického 13-bodového programu. Tretím je odmietanie akejkoľvek formy revizionizmu, kolonizácie a federalizmu, vrátane nostalgie po bývalých štátoch, bezvýhradný rešpekt k štátnosti ako najvyššej hodnote. Ďalším je racionálne, argumentačne zdôvodnené odmietanie všetkých konceptov, ktoré napomáhajú posilneniu moci oligarchie, zotročovania národov, ľudí. Striktné presadzovanie slobody národov, občanov, rešpektu k rozdielnostiam, vo vyváženej jednote práv a povinností, podpora spravodlivosti, bezpečnosti, aj zmierenia.

 

Problém Slovenska nie je v tom, že nám vládnu strany a politici, ale v tom, že našu vlasť si uzurpovali antipolitici z nestrán a oligarchiou ovládaných bábkových príveskov. Vládnu nám ľudia nepripravení na vládnutie v požadovanom rozsahu na konkrétnu úroveň. Nepolitici nechápu, že oni môžu štát len spravovať, lebo patrí nám všetkým. Inštitút chce realizovať prípravu budúcich politikov na správu štátu. Poslaním združenia je aj podpora spolupráce suverénnych slovanských národov.

 

Našou ambíciou je zmobilizovať „armádu“ záchrancov a ochrancov zdevastovanej vlasti. Každá úroveň si vyžaduje zodpovedajúcu prípravu. Ponúkame priestor na angažovanie sa pre vysoké tisícky ľudí. Učme sa spoločne, navzájom. Podrobnosti, postup a formy záujemcovia o členstvo nájdu na www.oziseo.sk.

 

Financovanie bude viaczdrojové, zo vstupného a ročného členského, z 2% daní, z darov, publikácií, reklám. Nie od oligarchov. Dnes sme porazenými my všetci, ktorým 29%-ná menšina zlosťou naplnených, obalamutených voličov, vložila ústavnú väčšinu do rúk šarlatánov. Máme výsledok, keď sa sluha stane pánom. Našim cieľom má byť vláda v záujme normálnej väčšiny. Kolaboranti, agenti cudzích záujmov nie sú páni, ale sluhovia. Doplníme „palivo“, pridáme plyny, vzlet.

Ak si postavíme nízke ciele, nedostaneme sa do výšin. Chceme zvíťaziť, tak zvíťazíme. Spoločne to dokážeme. Ak sa dopredu vzdáme, tak nikdy nevzlietneme. Robíme to pre Slovensko. Dosť bolo amaterizmu, vyciciavania, teroru. Chceme, aby sa z radov sŕdc, duší a mozgov zoskupených pod inštitútom ISEO formovala významná časť budúcich pripravených správcov našej krásnej vlasti. Hovoríme o správcoch, nie o vládcoch. Táto vojna sa dá vyhrať. Pre dobro Slovenska a jeho občanov. Proti spojeniu sŕdc, duši a mozgov sú uzurpátori vlasti bezmocní.

Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS, plk. gšt. v.v.

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov