Peter Švec
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Plukovník Švec: Premiér odstúpte, inak sa stanete iniciátorom masových protestov

Výzva vláde Slovenskej republiky


My občania SR berúci na vedomie:
• výsledky demokratických volieb z 29. februára 2020,
• existenciu celosvetovo vyhlásenej pandémie kvôli Covidu 19,
• nepremyslené a nekompletné opatrenia vlády na zamedzenie šírenia tohto ochorenia,
• spochybniteľnosť vyhlásenia a predlžovania núdzového stavu,
• ignorovanie overených metód liečby prejavov vírusu,

 

zároveň berúci do úvahy oficiálne údaje, z ktorých vyplýva:
• stále sa zhoršujúca situácia v počte ochorení,
• stále sa zhoršujúca situácia v počte úmrtí,
• stále sa zhoršujúca situácia v počte hospitalizovaných v nemocniciach,
• stále sa zhoršujúca situácia v ekonomike,
ako aj priznanie sa samotného premiéra k osobnej zodpovednosti za vysoké tisícky obetí vírusu, ktoré sú jednoznačným dôsledkom série osobne premiérom nekompetentne iniciovaných plošných testovaní,

 

vyzývame premiéra Igora Matoviča, aby najneskôr k dátumu 19. marca 2021, na konci predĺženého núdzového stavu, podal demisiu a bezpodmienečne odstúpil, čím zabezpečí demisiu celej vlády.
Nemôžeme sa naďalej prizerať tisíckam mŕtvych a miliardám nehospodárne vyhodených eur.
Toto nie je výzva opozičných strán na rebéliu. Toto je výzva na odpor občanov podľa Ústavy SR, o ktorých ako vláda hovoríte, že chránite ich životy a zdravie.

 

Ak túto výzvu ako premiér ignorujete, budete mať na svedomí, že ako občania využijeme právo na aktívny odpor a vyjdeme do ulíc, čím napriek možnej nákaze vám ako celej vláde dáme najavo, že ste stratili našu dôveru.

 

Keď sa doteraz organizoval nejaký protest voči spôsobu Vášho vládnutia, vinu ste kládli organizátorom protestu. Ignorovaním tejto výzvy sa ako premiér stanete iniciátorom masívnych celoslovenských protestov. Vy, ako šéf exekutívy, aj ako súkromná osoba zneužívajúca verejnú funkciu na nebezpečné experimenty, ponesiete tiež zodpovednosť za všetky dôsledky protestov.

Občania Slovenska využívajúci právo na odpor. Odborná skupina „Nepotrebujeme vládcov, potrebujeme správcov štátu“.
Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS; letec; Mgr. Richard Beli; PhDr. Ľubica Blašková; Ing. Peter Božík; Alena Hanáková; MUDr. Štefan Paulov; Ing. Oliver Petrík; RNDr. Jozef Prokeš CSc.; Ing. Boris Ryban; Ing. Jozef Šedovič.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov