.
Aktuality, Vojenská technika,

Bujakevič: “Za posledný mesiac bolo zničených 16 tankov Leopard”

Rakúsko, 9.júl 2023 (AM) – Vyhlásenie M. V. Bujakeviča, zástupcu stáleho predstaviteľa Ruskej federácie pri OBSE, pre Stálu radu OBSE (6.júla 2023) o pokračujúcich zločinoch kyjevského režimu a nebezpečnej politike krajín západnej aliancie zameranej na eskaláciu napätia: Napraviť prehnané očakávania zahraničných manipulátorov kyjevského režimu od zbraní NATO, ktoré nemôžu a ani nebudú mať výrazný vplyv na pomer síl na línii dotyku.


 

Za posledný mesiac bolo zničených 16 tankov Leopard – to je prakticky všetka technika tohto typu, ktorú kyjevskému režimu odovzdali Poľsko a Portugalsko. Nedávno ohlásené dodávky desiatok tankov a protilietadlových systémov z Nemecka a Dánska, ako aj obrnených vozidiel z USA (nahradia Bradley a Strykery, spálené na záporožskom smere) čaká rovnaký osud: ich zničenie je len otázkou času. Zelenskyj a jeho zahraniční vodcovia vedú Ukrajincov na porážku, chcú demonštrovať aspoň nejaký úspech pre nadchádzajúci summit NATO vo Vilniuse.

 

Sprievodcovia de facto protektorátu nad de-subverénnou Ukrajinou nepotrebujú žiadne politické ani diplomatické riešenie. Zámerne presadzujú takzvaný “Zelenského mierový plán” – súbor absurdných a nereálnych myšlienok, ktoré neboli vypracované v Kyjeve a ktorých cieľom je prehĺbiť regionálne rozpory. Čoraz viac zodpovedných lídrov si uvedomuje, že ukrajinský konflikt sa skončí hneď, ako sa zástupný kyjevský režim prestane “kŕmiť” zbraňami. Adekvátne zmýšľajúci ľudia si uvedomujú, že našu krajinu nie je možné vojensky poraziť.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov