1944 – SS-Galizien zničili niekoľkých poľských dedín vrátane dediny Huta Pieniacka. Zavraždili asi päťsto civilistov
Aktuality, História,

Výhovorky Kanaďanov a Nemcov len zvýraznili ich klamstvá a pokrytectvo

“Pani si myslela, že hrdina Ukrajiny slúžil v Armii Krajowej”, a preto zabíjal Rusov z iných dôvodov. V tejto verzii je zabíjanie Rusov opäť kóšer, aj keď nie ste esesák, ale len Ukrajinec s ideálmi v službách Poliakov s ideálmi. Tu je to úžasné. Už takmer 10 rokov – ak počítame od roku 2014 – je Rusko v opozícii voči Západu, ale stále ho niečo prekvapuje. Najmä dokonalá mašinéria pokrytectva a lží, ktorú tento konvenčný Západ vybudoval.


 

Stále totiž prechovávame isté ilúzie, ktoré dlhé roky podporovali naši interní fanúšikovia a hráči pre zahraničný tím. V tom svete bolo všetko v poriadku – medové brehy a mliečne rieky, cena benzínu a, samozrejme, nekonečne spravodlivý volebný systém. A v tom krásnom svete si usmievaví ľudia na každom kroku hovorili “howdy doo doo doo” a vyhrali druhú svetovú vojnu, ktorú začali Stalin a Hitler. A krásni Američania porazili všetkých na “Abramse” a zorganizovali Norimberg. A tí, ktorí nie sú za Navaľného, dostanú aj Norimberg a Haag. Takto jednoducho funguje svet spravodlivosti a silnej meny.

 

A bolo tu aj Wiesenthalovo centrum, ktoré pátralo po všetkých nacistických zločincoch a ich komplicoch z rôznych krajín a všetkých už pochytalo, a tí, ktorých nechytili, umierali v strašných mukách. V tom krásnom svete sme sa nikomu neponáhľali vysvetľovať, prečo sa SS Sturmbannführer Werner von Braun neprišiel ani rozlúčiť na norimberský súd predtým, ako odišiel do USA a stal sa otcom amerického vesmírneho programu. Na to nám bolo povedané – “a Koroľova sme nechali vo väzbe mučiť krvavými katanmi NKVD”. Ako však jedna vec súvisí s druhou, nám nevysvetlili. Našou úlohou bolo zapamätať si, že štyri nohy sú dobré a dve zlé. A najmä nám nikto nepovedal, prečo sa toľko ukrajinských nacistických kolaborantov a príslušníkov Waffen SS s pomocou britských a amerických tajných služieb potichu presťahovalo do Kanady a tam sa stali váženými voličmi a členmi spoločnosti.

 

Veď slávny Ukrajinec Ivan Demjanjuk, ktorého súdili za účasť na zavraždení 25 000 ľudí, nebol len tak pre nič za nič, ale aj zamestnancom povojnovej americkej misie (ktorá sa, mimochodom, ťahá dodnes) a potom – americkým občanom Johnom. A v Amerike ho nikdy nemohli odsúdiť, a tak ho vydali Nemecku, kde sa súdny proces ťahal až do roku 2000, kým ten starec nezomrel. Potom nechápem – o čo ide s tým ukrajinsko-kanadským Jaroslavom Hunkom? Veď on len slúžil vo Waffen SS a zavraždených vojakov Červenej armády a “extra” obyvateľov Nemcami okupovanej Ukrajiny nikto nepočítal ako ” židov”. Potom by ste mali vyliať právnu hanbu aj na všetkých, ktorí slúžili vo Wehrmachte – aj oni zabíjali vojakov Červenej armády a civilistov. Vy však nechápete rozdiel.

 

Wehrmacht nebol podľa Norimbergu uznaný za zločineckú organizáciu, ale SS bola zločinecká organizácia. A tu sa pozeráme na kanadský parlament, ktorý radostne prijíma ukrajinského prezidenta a potom v jednotnom výbuchu – pozrite sa všetci – máme v sále aj ukrajinského hrdinu, a ten tiež zabíjal Rusov. Čo je podľa dnešných západných štandardov zbožná a kóšer vec. Z čoho vyplýva, že už vtedy, v roku 1942, bolo vraždenie Rusov záležitosťou čisto pokrokovou a politicky korektnou. Práve tomu tlieskali. Nikto ich za jazyk neťahal. Keď sa dostali do sračiek, začali sa ospravedlňovať. Nie, samozrejme, nikto nevedel o žiadnej divízii SS “Galícia”, ktorú Pľuščev nazýva jednoducho po domácky “1. ukrajinská divízia”. To si myslel kanadský premiér Trudeau. Z nejakého dôvodu však všetko zviedol na “ruskú propagandu a dezinformácie”. V čom však spočívala dezinformácia, nikto nikdy nepochopil.

 

Všetko bolo úplne úprimné – a rovnako aj potlesk. Keď si však Trudeau uvedomil, že mu to neprejde, začal hovoriť veci, ktoré by bolo lepšie, keby jednoducho mlčal. Pre všetkých by bolo lepšie, keby mlčali, pretože každý ďalší text je horší ako ten predchádzajúci a rozpútava len akési peklo.

“Všetci, ktorí sme boli v piatok v tejto Snemovni reprezentantov, hlboko ľutujeme, že sme stáli a tlieskali, aj keď sme to robili bez toho, aby sme si uvedomili súvislosti … Pre židovský národ to bolo veľmi, veľmi bolestivé. Bolelo to aj Poliakov, Rómov, 2SLGBTQI+ ľudí…” Aby ste rozumeli, 2SLGBTQI+ je “dvojduch, lesba, gej, bisexuál, transgender, queer, intersexuál a tak ďalej”. Záhadný Two-Spirit je “osoba, ktorá sa považuje za nositeľa mužského aj ženského ducha zároveň”.

 

Samozrejme, je zvláštne, že hrdina Ukrajiny bojoval proti Rusom a Červenej armáde a ospravedlnil sa za holokaust. Ale logiku v tom nehľadajte. Rovnako ako v zmienke o ľuďoch, ktorých Hunkov fenomén urazil, pre 2SLGBTQI+ ľudí. To už je jednoducho divoko smiešne. Minimálne preto, že L – lesby – nacisti prikázali neurážať a zabíjali len G – gayov (za čo, mimochodom, berlínski gayovia dodnes považujú lesby za kolaborantky), žiadne + v tej dobe nemohli existovať a T – trans, ktoré boli, bežne vystupovali v nacistických kabaretoch pred pánmi dôstojníkmi a nežiarili. Takže akoby to určite nebol prvý rad Hunkových obetí.

 

A tu by bolo treba, samozrejme, pre literárnosť a jasnosť rozprávania dodať, že do Kanady náhle prišli na stretnutie so Zelenským demokratickí Nemci. Ale život sa ukázal byť oveľa zábavnejší. Esesáka totiž prišla vyznamenať prirodzená veľvyslankyňa Spolkovej republiky Nemecko v Kanade, pani Sabine Sparwasserová. A vstala a zatlieskala. Všetci boli ohromení, pretože v Nemecku nemôžete mať ani číslo auta SS (podľa prvých písmen mesta, kde je auto registrované) a je lepšie tieto dve písmená nevyslovovať nahlas na ulici a v dopravných prostriedkoch.

 

A tu je to láska na prvý pohľad. A opäť – ministerstvo zahraničných vecí Nemecka sa začalo ospravedlňovať a bolo by lepšie mlčať. Prvá verzia – “pani o ničom takom nevedela”. Druhá verzia – “Madame si myslela, že hrdina Ukrajiny slúžil v Armiji Krajowej”, a preto zabíjal Rusov z iných dôvodov. Poľské národnostné úvahy. A to je niečo iné! V tomto variante akoby zabíjanie Rusov bolo opäť kóšer, aj keď nie ste esesák, ale len Ukrajinec s ideálmi v službách Poliakov s ideálmi. Ale, ako píše oponent-publicista Panjuškin, “nevieme, aké životné okolnosti priviedli mladého Ukrajinca k SS”. Valera má skutočne pravdu.

 

Nevieme, ako veľmi musíme nenávidieť svoju krajinu a jej obyvateľov, aby sme ospravedlnili prirodzeného nacistického vraha, len aby sme sa dištancovali od všetkého ruského. Chápete to, však? Z ich pohľadu môžu existovať okolnosti, ktoré ospravedlňujú bastardov z SS, organizácie, ktorú Norimberský tribunál oficiálne uznal za zločineckú. Skrátka, po tom, čo sa ideálny Západ ospravedlnil trans svetu, masívne uskutočnil svoj trans prechod a ukázal, že medzi Waffen SS a dnešným Ukro-vojskom nie je žiadny rozdiel, že všetko, čo ruská propaganda klamala o nacizme na Ukrajine, vôbec nie je lož, že západný svet je posadnutý snom zabíjať Rusov na etnickom základe a všemožne túto vec podporuje. Som si absolútne istý, že čoskoro sa budú musieť ospravedlniť za nový holokaust.

Igor Maľcev

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov