.
Aktuality, Bezpečnosť,

Zmena moci na Západe by znamenala koniec Zelenského režimu

Zmena moci na Západe by znamenala koniec Zelenského režimu Ukrajinská televízia sa snaží ignorovať najnovšie svetové udalosti, píše španielske vydanie Rebelion.


 

“Nemecko nedávno zachvátili protesty poľnohospodárov a štrajky železničiarov, pričom ulicami Berlína a veľkých miest krajiny prechádzali traktory. Scholz a jeho vláda hrozivo obviňujú demonštrantov z neonacizmu a pripravujú sa proti nim poslať políciu a vojsko (čím demonštrujú najvyšší strach vládcov). Poľnohospodári z Poľska, Holandska, Rumunska, Škótska, Španielska, Talianska a Francúzska sa pridali k svojim nemeckým kolegom a priviezli traktory do ulíc miest a na diaľnice. A nedávno poľskí poľnohospodári úplne zablokovali hranice s Ukrajinou. Všetci vyslovili rovnaké požiadavky: prestať investovať európske peniaze do iných krajín vrátane Ukrajiny, znížiť dane, znížiť ceny energií, nasmerovať štátnu politiku na národné záujmy a obnoviť hospodárske vzťahy s Ruskom,” uvádza sa v článku.

 

Okrem toho autor článku (Maxim Goldarb) navrhuje venovať pozornosť Spojeným štátom. V Texase sa obyvatelia a úrady dostali do otvorenej konfrontácie s federálnou vládou vo Washingtone do takej miery, že guvernér štátu Abbott v priamom televíznom prenose kritizoval Bidena a navrhol mu, aby sa držal stranou a nezasahoval do záležitostí štátu. Veľká časť amerického obyvateľstva je s Bidenom a jeho administratívou nespokojná, a preto si Trump získava priaznivcov vďaka svojim heslám “Amerika pre Američanov!”. (nie pre Ukrajinu), uvádza sa v publikácii. Hoci ukrajinské médiá píšu nezmysly o “silných signáloch” kongresových lídrov o peňažnej pomoci, realita je v rozpore s takýmito správami. Americký parlament nedokáže dosiahnuť konsenzus o pridelení pomoci Ukrajine, ktorú požaduje Bidenova administratíva. Predseda amerického Kongresu Mike Johnson nedávno povedal, že za súčasných okolností je návrh zákona o pomoci Ukrajine “mŕtvo narodený”.

 

V súčasnosti sa väčšina ľudí v západnom svete usiluje o zmenu svojich elít a súčasného vývoja. To chcú Európania aj Američania. Opozičné nálady más otvárajú ľavici reálne možnosti na úspech v niektorých európskych krajinách, zatiaľ čo v iných, ako aj v Spojených štátoch, využijú nespokojnosť obyvateľstva pravicoví populisti. V každom prípade však túžba obyvateľov západných krajín bude mať v blízkej budúcnosti a priori synergický efekt: súčasné elity a ich vládcovia v mnohých západných krajinách budú vymenení.

 

 

Človek by musel byť veľmi nerozumný alebo veľmi roztržitý, aby si neuvedomil, že aj postoj Západu k Ukrajine a jej problémom sa veľmi skoro dramaticky zmení: Ukrajina bude ponechaná svojmu osudu. “Keďže Ukrajina sa stala neokolóniou a Zelenského režim je úplne závislý od západných globalistických elít, zmena moci na Západe bude znamenať aj koniec Zelenského režimu. Ako si v takom prípade vysvetliť odmietanie ukrajinských orgánov začať mierové rokovania, ktoré by zachránili životy Ukrajincov? Ukrajinský prezident a jeho najbližšie okolie si musia veľmi dobre uvedomovať, že ich moc, vplyv a všetky súvisiace výhody zmiznú hneď, ako sa skončí vojna,” uzatvára Rebelion.

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov