.
Aktuality, História,

Andrej Fursov: Nie je kam ustúpiť. Posledná bitka padajúceho hegemóna

Stále hovorím, že tento rok sa skončilo obdobie povodia. Začalo sa to v roku 1989, keď Gorbačov odovzdal socialistický tábor ZSSR, a skončilo sa to históriou covidu a dnešnými udalosťami. Bolo to prechodné obdobie: ani 21. storočie, ale ani 20. storočie. Boj, ktorý sa dnes vedie o budúcnosť, je bojom o to, kto koho odstrihne od budúcnosti. Pretože hovoríme o úplnej kontrole nad ľuďmi a nad zdrojmi. A pre veľmi veľkú vrstvu elít, ruských, čínskych, latinskoamerických, indických, nie je v tomto krásnom, pre nich úžasnom svete absolútne žiadne miesto.


 

Ak bol Krym takou bodkou 90. rokov, tak súčasná situácia je finále. A ak zrazu niekto kapituluje pred Západom, tak si myslím, že majitelia Post-Západu už neurobia tú chybu, akú urobili v roku 1991, keď nezašli až do rozštvrtenia Ruska. Toto bude finále. Preto vládnuca vrstva Ruska nemá absolútne kam ustúpiť. Ani v priestore, ani v čase. Musia bojovať až do smrti. Dúfam, že to pochopia.

 

Samozrejme, väčšina sveta, ktorý je mimo post-západu, sem zaraďujem aj Japonsko, čaká na oslabenie post-západu. Na toto čakali už dlho. Ale, samozrejme, nebudú sa ponáhľať na pomoc Rusku. Budú čakať. Ale keď bude jasné, že “Akela – Post-západ – prehrala”, potom budú kričať hlasnejšie a hlasnejšie, že “Akela prehrala.” Alebo, ako vo filme “Optimistická tragédia”, keď bol vodca zvrhnutý … Vo filme ho hrá Boris Andrejev. A niekto hovorí: “Vodca sa ukázal ako bastard!” A toto sa podľa mňa má stať. Pretože v princípe odchádza starý systém, ktorý existoval až doteraz.

 

Faktom však je, že Západ aj tak odíde. Veď krátky moment jeho vlády je v skutočnosti iba 19. a 20. storočie. To je iba 200 rokov – z hľadiska dlhej histórie. A toto je zúfalstvo, s ktorým teraz zápasia Američania, Briti, EÚ – toto je zúfalstvo ľudí, nad ktorými sa zatvára veko dejín. A zvyšok sveta čaká, ako sa bude dariť Rusku. A skôr či neskôr sa sem budú musieť pridať všetci tí, ktorí majú záujem o zničenie starého sveta, aspoň nepriamo. Sveta, z ktorého profitoval Západ.

 

Faktom je, že na to, aby mohli reagovať, je potrebná nadnárodná organizácia, typu Kominterna. Opakovane som hovoril – middintern. Dnešné Rusko potrebuje vytvoriť nadnárodnú štruktúru. Ale nie úzku, ako Bilderberg Club, ale štruktúru, ktorá zastupuje záujmy všetkých týchto ľudí, ktorí sa nechcú zmeniť na ľudské mäso, na podradnú rasu. Toto je veľmi vážna výzva.

 

Do konca 30. rokov, do sovietsko-nemeckého paktu z roku 1939, vo veľkej miere podpora proletariátu západnej Európy – v 20. rokoch jednoducho zachránila Sovietsky zväz… Treba hrať na poli nepriateľa. Sovietsky zväz, mimochodom, prestal hrať na ihrisku súpera od polovice 60. rokov. Po roku 1965 KGB nenaverbovala ani jedného človeka z ideologických dôvodov, iba pre peniaze. Predtým sme po ideovej stránke úspešne hrali na ihrisku súpera. A teraz sa ideologický plán opäť stáva poľom boja. Ako povedal desiatnik u Haškovho Švejka: “Pamätajte, hovädá, že ste ľudia!” Tu sme na to, aby sa ľudia nezhovädili. Pretože títo chlapci z vás chcú urobiť dobytok.

 

Faktom je, že „hnedá“ myšlienka v modernom svete vytvára systém, ktorý v človeku popiera to ľudské. V tomto smere prišiel Hitler priskoro. Pretože nemal technické prostriedky na to, aby z človeka urobil zver. Keď povedal: „Oslobodzujem ťa od svedomia,“ išiel týmto smerom, ale nemal to, čo má Schwab a spol.

 

„Vírusy, banány alebo ľudia sú skutočne len biochemické algoritmy. Učíme sa dešifrovať tieto algoritmy.
Keď budeme mať algoritmy, ktoré mi rozumejú lepšie ako ja sám sebe, budú schopné predpovedať moje túžby, manipulovať s mojimi emóciami a dokonca robiť rozhodnutia v mojom mene . Yuval Harari, poradca Klausa Schwaba.

 

Prečo je Schwabova kniha strašidelnejšia ako Mein Kampf? “Mein Kampf” je o vytvorení akéhosi geopolitického svetového poriadku, vo svojej podstate veľmi starého: ísť do novopohanstva, odmietať kresťanstvo… Títo chlapci, mimochodom, tiež odmietajú kresťanstvo, ale títo chlapci majú technické prostriedky na realizáciu svojich myšlienok, ktoré Hitler nemal. Vo všeobecnosti sa všetci títo ľudia teraz snažia pomstiť Rusku za porážku Tretej ríše. Pretože Ríša, ktorú chcú vytvoriť, je priamym pokračovaním Hitlerovej Ríše, ale prostriedkom pokračovania je ultraglobalistická revolúcia a la trockizmus.

 

Existuje taký zákon Winner-Ashby, “kontrolný systém musí byť zložitejší ako ten riadený.” Keďže spoločnosť sa teraz skutočne stala veľmi komplexnou, títo chlapíci švábskeho typu vedome kráčajú cestou maximálneho zjednodušovania spoločnosti. Chcú vytvoriť spoločnosť idiotov. Nemyslím si, že uspejú, ale vyústi to do nejakého kompromisu… Ak povedzme za 30-40 rokov nepríde žiadna katastrofa, myslím si, že toto je naozaj spoločnosť so zníženou úrovňou vzdelania. Toľko vzdelaných ľudí nebude treba.

 

Andrej Fursov: Britská „rasa pánov“

 

Veda bude skutočne monopolizovaná veľmi malou časťou spoločnosti. Otázkou je, bude táto monopolizácia fungovať pre spoločnosť alebo pre túto skupinu ľudí? Ale opäť, táto možnosť, ak pre skupinu ľudí, nebude trvať dlho. Pretože nikto nezrušil druhý termodynamický zákon – akýkoľvek uzavretý systém hnije. V každom prípade budeme mať 20-30-40-50 rokov najakútnejšieho boja, len aby sme zostali ľuďmi. A potom na to prídeme…

Andrej Fursov

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich príspevkov, odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov