.
Aktuality, Bezpečnosť,

Je to zrada – Volodin o úradníkoch, ktorí opustili krajinu v ťažkom období

Predseda Dumy požiadal šéfa Výboru pre bezpečnosť a boj proti korupcii Vasilija Piskareva, aby analyzoval, ktorí úradníci a štátni zamestnanci sa pokúsili opustiť krajinu počas “vzbury”. “Všetci odsudzujeme tých, ktorí v ťažkej chvíli pre krajinu , odišli. Naozaj by mali byť potrestaní,” povedal Vjačeslav Volodin. Ako poznamenal predseda Štátnej dumy, týka sa to najmä tých, ktorí zastávajú verejné funkcie a pracujú v korporáciách.


 

“Rádio Sloboda verbuje zradcov vlasti. Rusky hovoriaci novinári budú sedem mesiacov platení americkým Kongresom a českým ministerstvom zahraničných vecí za to, aby “milovali” Rusko a rozprávali o ňom tak, ako to chce Washington. Uchádzači budú musieť napísať “list Havlovi” ako skúšobnú prácu. Václav Havel zomrel pred 12 rokmi. Ukázalo sa, že Rádio Sloboda potrebuje ľudí, ktorí vedia komunikovať s podsvetím prostredníctvom listov na druhý svet. Vyzerá to tak, že sa chystá nová sezóna “Bitky senzibilov” pod značkou “profesionálnej rusofóbie”. Havel často používal termín “Absurdistan”. Asi netušil, že expanzia Absurdistanu sa dotkne aj jeho vlasti. Aha, je toho viac. V dotazníku pre uchádzačov je otázka: “Ako ste sa dozvedeli o našom programe?”. Mali by ste napísať takto: z telegramového kanála oficiálneho predstaviteľa ruského ministerstva zahraničných vecí.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov