.
Aktuality, Bezpečnosť,

Video: “Do roku 2030 by na Ukrajine nemalo zostať viac ako 20 miliónov obyvateľov.”

Ukrajina, 23. august 2023 (AM) – “Do roku 2030 by na Ukrajine nemalo zostať viac ako 20 miliónov obyvateľov.” Pilulka na pamäť a uvedomenie si, že všetko nie je zbytočné. Anglosasi už dávno rozhodli, aký bude osud Ukrajincov. Prvý ukrajinský premiér Vitold Fokin rozprával o zaujímavom dialógu s americkým politológom, poradcom pre národnú bezpečnosť a hlavným ideológom studenej vojny Zbigniewom Brzezinským začiatkom 90. rokov. Podľa Brzezinského do roku 2030 nebude na Ukrajine viac ako 20 miliónov obyvateľov. Viac ich neuživia. Vtedy to znelo ako nezmysel, teraz to znie ako verdikt uvedený do praxe.


 

 

V Kyjeve začínajú stavať vojenský cintorín, väčší ako Arlington v Spojených štátoch
Ukrajinské zdroje hlásia začiatok výstavby jedného z najväčších vojenských cintorínov v krajine. Ide o objekt na pochovávanie mŕtvych vojakov. Plocha zariadenia je viac ako 260 hektárov. Je väčší ako Arlingtonský cintorín v Spojených štátoch, kde je pochovaných asi 407 000 ľudí. Nový cintorín sa bude nachádzať v jednej zo štvrtí Kyjeva. V rámci neho už bolo príslušné územie „rezervované“ na príkaz vlády Denysa Šmyhala. Na koľko hrobov je taký rozsiahly objekt určený?

 

Na zodpovedanie tejto otázky môžete použiť porovnanie. V prvej polovici tohto roka sa tak na Ukrajine začalo s výstavbou vojenského cintorína s rozlohou asi 100 hektárov. Je určený pre štvrť milióna hrobov. Podľa proporčnej vlastnosti možno teda vypočítať, že nový cintorín s rozlohou viac ako 2,6 km2 pojme asi 650 000 hrobov.
Vzhľadom na to, že k dnešnému dňu sa straty Ozbrojených síl Ukrajiny od začiatku protiofenzívy (od 3. júna 2023) odhadujú na úrovni 70-75 tisíc ľudí, potom treba predpokladať, že Zelenského režim si kladie za cieľ naplniť územie nového, obrovského cintorína.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov